Ainolle & Villelle agilityn SM hopeaa!


Kuva: Jukka Pätynen / Koirakuvat

Pidemmittä puheitta:
Se on siinä! Aino ja Ville voittivat hopeaa viikonloppuna käydyissä agilityn Suomen mestaruuskisoissa!

Kuva: Jukka Pätynen / Koirakuvat

Edellisen kerran Aino ja Ville olivat agilityn SM-kisoissa palkinnoilla vuonna 2013 jolloin pari voitti niin ikään hopeaa :) Mahtava saavutus isossa miniluokassa (241 koirakkoa).

Kuva: Jukka Pätynen / Koirakuvat

SM-kisojen tulokset ovat nähtävillä täällä. Meiltä kisoissa olivat mukana myös Kleni, mutta finaaliin ei Klenillä valitettavasti ollut asiaa, sillä hyppyradalla tuomittiin kosketusvirhe. Joukkueradalle osallistui myös Ukko (prt ry:n joukkueessa). Kleni ja Aino edustivat joukkuekisassa Ylökk:iä. Joukkueradat eivät meidän porukan osalta menneet mitenkään kovin kiitettävästi eikä kummallekaan joukkueelle menestystä herunut, mutta tunnelma oli upea!

Kuva: Jukka Pätynen / Koirakuvat

Oulussa oli muutenkin mahtava tunnelma ja paljon tuttuja, ja mikä parasta, kisaamassa oli jo useampikin Klenin jälkeläinen. Viikonlopun odotetuin tapaaminen oli tämän pikkuturjakkeen kanssa :)

IMG_2535

Olimme tavanneet Rauhan, Klenin ja Ropan tyttären, parsonländerin, kanssa viimeksi viime kesänä maajoukkuekarsinnoissa jolloin veimme Rauhan omaan kotiinsa Tornioon ♥

IMG_2539

Eikä se kehveli muistanut minua… Pian kuitenkin tutustuimme ja Rauha oli herkuilla lahjottavissa, kuten kunnon pars… ei, kun länderi ;) Ulkoisesti Rauhassa on mielestäni aika paljon länderin näköä ja ehkäpä myös käytöksessä oli enemmän länderiä? Paha sanoa kovin tarkkaa analyysiä, koska en ole kovin hyvin perillä ländereiden sielunelämästä, mutta ei Rauha ihan perusparsonilta ainakaan vaikuttanut :)

IMG_2546

Aluksi Rauha vaikutti kisapaikalla hieman varautuneelta, ei aralta, vaan varautuneelta. Mutta hetken aikaa kisa-alueella kanssani pyörittyään se selvästi ”reipastui”. Toisena kisapäivänä minulla oli hyppysissäni jo ihan ”eri koira” :) Parsoneihin verrattuna luonnehtisin Rauhaa hitaammin lämpiäväksi ;) Olipa mukavaa saada tutustua tähänkin kaveriin parin päivän ajan!

IMG_2504

Kisaviikonloppuna yövyimme Hannuksen piilopirtillä ja viihdyimme mainiosti :) Paikka oli viihtyisä ja erittäin koiraystävällinen sekä ihanan rauhallinen.

IMG_2552

Koirat saivat juosta pihalla vapaasti

IMG_2550

Näitä tällaisia kavereita oli kaksin kappalein pihavahteina :)

IMG_2506

IMG_2491

Viikonloppu oli kerrassaan mahtava, kiitos kannustuksesta, seurasta ja onnitteluista kaikki ystävät ja tuttavat! Erityiskiitos meidän ihanille sponsoreille Dog It Lifelle upeista varusteista, FitDogille maistuvista treeni- ja kisajuomista sekä Nutrolinille oikeista omegoista ja voitelusta! :) Sekä tietenkin paljon onnea uusille Suomen mestareille ja muille menestyneille sekä viikonlopun kisoissa onnistuneille!

IMG_2558

KANS AVA FI AVA FI AVA-H SE AVA SE AVA-H NO AVA-H EE AVA Agility SM-2 2013 Agility SM-2 2015  Agilityn Piirinmestari 2014 Jackville Helia ”Aino”

4 thoughts on “Ainolle & Villelle agilityn SM hopeaa!

 • kesäkuu 19, 2015 at 5:23 am
  Permalink

  Huhhelihuijaa, kuinka mahtava reissu teillä! Onnittelut vielä tätäkin kautta!! Rauha se on söpönen ❤

  Reply
  • heinäkuu 4, 2015 at 6:21 pm
   Permalink

   Kiitos :) Rauha on ihana <3

   Reply
 • kesäkuu 22, 2015 at 5:16 am
  Permalink

  Tää on niin upeaa. Oikea mahtitiimi.
  Aino on kovasti minuun vetoava parsoni, tykkään ihan hirmuisesti tästä typykästä. Ajatella, olen joskus saanut pitää häntä sylissäni, JEEE Onnea Aino ja Ville.
  On teillä tosi hienot koirat. Sulla on hyvin hyppysissä upeiden koirien kasvatus.
  Myönnettävä sekin on , että aika heikko olen myös monen muunkin koiranne edessä. Rauha on myös just sellainen pörrönaama, joka vetoaa mun tunteisiin.

  Reply
  • heinäkuu 4, 2015 at 6:19 pm
   Permalink

   Kiitos Maija <3

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *