Kansainvälinen Agilityvalio

Jackville Helia, eli tuttavallisemmin Aino (Valokuva: Jukka Pätynen)

Eilen oli huikea päivä! Aino, Kleni ja Ukko oli ilmoitettu Ylökkin KV-kisoihin ja miniluokassa sekä Aino, että Kleni tekivät nollaradat. Ainon rata oli melkoista pelastelua ja vastaavasti taas Klenin rata meni aikaslailla nappiin. Kisassa oli monta kovaa koirakkoa, joten tuloksia saimme jännätä loppuun saakka. Mutta niinhän siinä sitten kävi, että Aino ja Kleni nappasivat kaksoisvoiton!

IMG_2067

Koska Ainolla on jo yksi CACIAG Ruotsista vuodelta 2013, oikeuttaa tämä Suomesta saatu CACIAG KANS AVA arvoon! Niiiiin huippua! :) Klenille VARA-CACIAG on toinen laatuaan.

IMG_2078

Tämä on kyllä tosi hieno saavutus ja olemme todella iloisia! :) Käsittääkseni Aino on ensimmäinen parson Suomessa joka on saavuttanut Kansainvälisen Agilityvalion arvon :) Palkinnoksi KV-kisasta voittajat saivat pullon kuohuvaa

IMG_2090

Koirien pulloissa ei tällä(kään) kertaa kuohunut ;) Vaan perinteiset juomat olivat tämän tutun baarimikon coctaileja ;)

IMG_1525

Tuohon FitDogin palautusjuomaan olen laittanut välillä mukaan pari jääpalaa tuomaan makua ja pitämään juoman viileänä. Aina esim sydäntä tai maksaa koirille nameiksi keitellessäni säästän keitinliemen ja pakastan sen joko rasioissa tai jääpalamuoteissa, niitä on sitten kätevää laittaa juoman mukaan sheikkeriin.

Tässä on jäätymässä soseutetut jauhelihakeiton jämät ;)

IMG_2056

Lauantaina olimme Ukon kanssa Helsingissä KV-näyttelyssä. Sieltä Ukolle tuloksena ERI :)

IMG_2045

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *