Ei mitään varsinaista asiaa

IMG_9800
Nautiskellaan Tillyn kanssa arkivapaasta ja poltellaan kynttilöitä.
Koirilla on takana useamman tunnin metsälenkki, jolta ne muuten löysivät jäniksenkäpälän. Eikös sen sanota tuottavan onnea?

Onnea meillä kyllä on ollutkin monessa suhteessa. Mm tänään jäin katselemaan Kleniä, kun se tarkkaavaisena katseli pihalle, kieli sievästi suusta pilkottaen ;)

IMG_9795
Tuohan johtuu siitä, että Kleniltä puuttuu puolet alaleuasta ja sen myötä 8 alahammasta. Kieli ulkoilee siis useinkin noin ♥ Leikkauksesta on kulunut noin 2,5 vuotta ja Kleni on edelleen elämänsä kunnossa. Kyllä kannatti.

Mukavia tapahtumia on tulossa, viikonloppuna menemme Jaden kanssa pentunäyttelyyn jonne on tulossa myös kaksi Klenin ja Anskun poikaa sekä Ukon ja Lillin poika Jeppe :) Parin viikon kuluttua viikonlopun ohjelmassa on kasvattajan jatkokurssi. Joulukuun alussa lähdemme Kassun kanssa Messariin Voittaja- ja Helsingin Voittaja näyttelyihin. Verijälkeäkin on suunnitelmissa tehdä vielä ennen talven tuloa, ainakin Jaden omistaja Sanna sekä Seran omistaja Elina innostuivat lajista kovin :) Ehkäpä sitä ehtisi vetää jäljet vielä omille koirillekin ennen paksumpia lumipeitteitä.

One thought on “Ei mitään varsinaista asiaa

 • marraskuu 7, 2014 at 12:25 pm
  Permalink

  Voi tota Lenttua. Sulkkis ja niin Onnimainen…..tai siis Onni niin Lenttumainen.
  Tilly on myös yksi mun kestosuosikeista vaikka en ole typyä livenä nähnyt. Ehkäpä hyvä niin, kun vois sydän sanoa oikeen isosti krunks.
  Hienoja ovat koirasi, kauniita. Ja sun kuvat on sitten taas ihan oma lukunsa. Oottelen vieläkin sitä seikkailukirjaa Klenilästä. Sullahan on kumminkin pöytälaatikko jo pullollaan hyviä kuvia sitä varten.
  Terkkuja <3

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *