AgiSerti & Skumppaa!

10650025_10152433103497982_4951371304399516325_n

Terveisiä Savosta! Vuosittainen mökkireissu Etelä-Savoon toteutettiin poikkeuksellisesti näin myöhään kesällä, vai täytyisikö sanoa aikaisin syksyllä?

Minilomaamme oli sisällytetty myös yhdet agilitykisat naapurikaupungissa Varkaudessa. Ukko oli ilmoitettu kaikkiin kolmeen starttiin ja minikööri hyppy- ja agiradalle.

Ukko oli huippu! :) Ensimmäisellä hyppyradalla tippui harmillisesti okserin rima. Agilityradoilta Ukko nappasi komeasti nollavoitot molemmilta radoilta! Ensimmäinen AgiSerti on nyt plakkarissa. Hienoa! Samalla tuli hankituksi ensimmäiset arvokisanollat, ja niistä arvokkaimmat eli tupla ja voitto.

Mineissä Aino ja Kleni tekivät hyppärillä nollat sijoituksin 4 ja 9. Agiradalta molemmille pikkuvirheitä. Tilli kaahasi hyppärillä, mutta agiradalta tuli ihan mahdottoman hieno hylly. Puhtaan radan tekeminen Tillyn kanssa kisoissa on Villelle suhteellisen haasteellista ;) Neiti on niin mahdottoman nopea ja sähäkkä.

Skumpallahan me sitten juhlistettiin hienosti menneitä kisoja ♥ Nimittäin Klenin & Ropan länderipoika Skumppa tuli kisoihin tapaamaan sukulaisiaan. Ihana ja reipas on tämäkin poikanen! Isäänsä korkeampi jo 4,5kk iässä. Mielestäni Skumppa, kuten muutkin tapaamani parsonländerit, ovat kovasti länderimäisiä. Erityiksesti heidän liikehdintänsä. Ne ”leijuvat” ja hyppelevät ilmassa aivan eri tavalla, kuin perusparsonit. Kyseessä lienee se kuuluisa ”länderipomppu” :)

Varsinaisia veli- ja siskokultia ovat kyllä nämä parsonländerit! Tässä parsonländeri Flaksin tyylinäyte siitä, kuinka agilityn alkeita opiskellaan verkossa :D

10576945_10152193857666846_5361627718516518520_n

2 thoughts on “AgiSerti & Skumppaa!

 • elokuu 31, 2014 at 4:43 pm
  Permalink

  Hihhii, mikä kuva! Mahtava viikonloppu teillä :)

  Reply
 • syyskuu 1, 2014 at 5:01 am
  Permalink

  Muahhhahhhaaaaahhhaaaa !!!! Ihana kuva. Oon aina ollut sitä mieltä , etä nämä koiruudet on kovin oppivaisia. Mahtaako tulla paljon virhelyntejä vai sujuuko kynsillä kirjainten painelu. Mitään epäilystä ei oo etteikö kaveri osaisi kirjoittaa.
  Edelleen ihmettelen, että mitäs noille syötätte kun kaikki ovat niin hyviä tuossa agissa. Joku salavitamiini ?? Vai huippuohjastaja Ville !!
  Onnea roppakaupalla Essilästä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *