Melkein sukua julkkikselle!

IMG_8856

Meillä on ollut viikonloppuna taas paaaaljon menoa ja meininkiä. Lauantaina Ukko korkkasi 3-luokan kisat Hervannassa. Vauhtia (ja virheitä) oli tuplaten, tai vähän enemmänkin, kuin tiistain kisoissa ;) Tuloksista en ole ihan varma, mutta ainakin toisella radalla herra juoksi mm putken päällä, joten eiköhän siitä HYLly tullut :D Voi meidän pientä kolmosluokkalaista ♥

Kokeneemmat konkaritkin pääsivät kisailemaan ja samalla kaavalla mentiin mini 3-luokassakin. Ei nollan nollaa, mutta vauhtia piisasi ;)

Sunnuntaina mini kolmoset pääsivät jälleen agiliitämään ja Ukko pääsi (?) näyttelyyn Valkeakoskelle. Ei menestystä silläkään rintamalla. Ukko oli tuomarille ehkäpä turhan iso, ja se ei liikkunut hyvin :/ Siis oikeasti ei liikkunut hyvin. Ukon liikkeissä en muuten päivän aikana huomannut mitään outoa, mutta kehässä liikkeissä oli outoa ”pompottamista” tai jotain. Ukolle arvosanaksi kuitenkin EH ihan mukavalla arvostelulla. Erityisesti Ukon muskelit ihastuttivat tuomaria ;) Seuraavaksi Ukko pääseekin hierojan käsittelyyn.

Ukkoa on kiva kuskata näyttelyihin, se tykkää pönötellä ja käyttäytyy hyvin :) Kiitos ja Anteeksi Ukko, seuraavan kerran kuitenkin pääset mukaan agilityyn mikäli kisat perheen muillakin koirilla samalle päivälle osuu ♥

Tämmöinen kaveri oli tiistaina katselemassa puoliveljensä Ukon kisoja, ja tänään samainen kaveri nähtiin Hervannassa kannustamassa isäänsä kentän laidalla! :)

10617403_10202289007937561_1871292407_n

Hän on Sumo, länderi Sumo. Klenin ja Ropan IHANA poika ♥
Sen lisäksi, että Sumo on varsin komea (ja näyttää muuten ihan hirmuisen paljon länderiltä!) on se myös varsin ihastuttavaluonteinen poika!

Agilitytuloksilla ei juhlittu siis sunnuntainakaan, tai no, Aino voitti kyllä yhden radan! Hyvä Aino!

Mutta hei, kun ei omissa tuloksissa ole juurikaan kehumista, niin Ukon exä, ja Ukon lasten äiti, Lilli sai tänään Valkeakoskella SERTin! Jihuuuuu!!

10387390_913317178696680_3341075763207257248_n-1

Lilli on Kamunkorven kasvatteja, kuten Ukkokin. Lilli ja Ukko ovat eri pentueesta, mutta miltei saman ikäisiä, ne olivat Kamunkorvessa samoihin aikoihin lapsuuttaan viettämässä. Ihastuin Lilliin jo silloin :) Vuosien varrella ollaan tavattu näyttelyissä ja muissa tapaamisissa ja Lillin sievä olemus ja etenkin suloinen luonne jaksavat aina ihastuttaa minua.

Kun kuulin Eijan pentusuunnitelmista, että Lillille oltiin kaavailtu sulhaseksi meidän Ukkoa, ensimmäinen ajatus oli, että siitä yhdistelmästä haluaisin pennun. Ihanampi luonteisia vanhempia saa etsiä :)

Ja niinhän siinä sitten kävi. Tässä on Lillin ja Ukon tytär, Kamunkorven Ihku Ilopilleri, Sera 

10592098_443945492414396_450664523_n

Sera ei asu meillä, se on sijoituksessa (minun ja Eijan sijoituskoira) Karilaisen perheessä Tampereella :) Viime tiistaina kisoissa tapasin Karilaisten naapurin, joka kovasti kehui pikkuneitiä. Rohkea, reipas ja iloinen koira :) Tämän me toki tiesimme, mutta olipa kiva kuulla se ihan spontaanisti myös vieraalta ihmiseltä!

Ainiin! Täytyypä vielä kertoa eräs varsin iloinen uutinen! Oletteko kuulleet firmasta nimeltä Dog It Life?

Dog It Life Ky, valmistaa käsityönä mm. erilaisia koirien mantteleita ja sadeasuja sekä koiranohjaajien treeniliivejä ja -taskuja. Mallistossa erityistä on se, että tarvittaessa koiralle voidaan tehdä asu mittatilaustyönä, jolloin myös erikoisrodut löytävät sopivan asun.

Dog It Life on paitsi Suomalainen,  myös Tamperelainen yritys. Dog It Lifen mallistosta meille on kertynyt yhtä jos toista koirien päälle puettavaa, mm Ainon ja Tillyn paljon ihastusta herättäneet fleecetakit ovat Dog It Lifen vanhaa mallistoa :) 

20131109_1MG_2193_smallValokuva: Jukka Pätynen

Kesän korvalla Dog It Lifen Henna kysäisi, että olisiko meillä mitään sitä vastaan, että Dog It Life ryhtyisi sponsoroimaan Villeä ja koiria. No arvatkaapas vaan, että onko! No taatusti ei ole :) Vau!

IMG_8864

Dog It Lifen suloinen vahakangaslaukku osoittautui varsin näppäräksi näyttelykassiksi tänään ;) Se kätkee yllättävän suuren määrän aarteita sisäänsä ja on varsin helppohoitoinen tapaus.

IMG_8868

Kiitos Dog It Life! Olemme tästä kunniasta kovin iloisia ja innoissamme! :)

 

One thought on “Melkein sukua julkkikselle!

 • elokuu 18, 2014 at 5:06 am
  Permalink

  Voisin otta tommosen Dog it lifen kassin just tolla kuvassa olevalla sisällöllä. Täh ! Ei saa vai ??? Jopas nyt on karvakorvat.

  Tosi hienoja nuo manttelit, mutta niin on mallitkin, että ei ihme jos saitte sopparin. Kyllä ootte tehneet töitäkin sen eteen, siis menestyksehn. ei se ihan tuosta noin vaan ole tullut.
  Upeat on koirat, siitä ei pääse mihinkään ja Villehän on ihan omaa luokkaansa. Kuinka moni kilpailija juokseee radan monta kertaa peräkkäin ja aina uuden virkeän koiran parina. :)
  Hienoa. Kiva seurata täåältä sivustakin . Ja autss, mehän Tiina sovitiin ettei noin sulosia kuvia laiteta framille, kun mun sydän ei kestä. Siis oikeesti, ei kestä. Juu, kyllä on pakko. Kyllä on pakko katsoo, ei voi mitään.
  Terkkuja Essilästä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *