Tilly 5v.


IMG_2287

Viisi vuotta sitten 10.4.2009 pääsiäisenä Aino synnytti 5 potraa parsonia ja siitä lähtien Tilly tilliäinen on meillä asustellut :) Paljon onnea siis Tilly, Jalo, Caro ja Nella! Wilgot-poika viettää synttäreitä sateenkaarisillalla ♥

Eilen 11.4.2014 syntyivät Anskun ja Klenin lapset Finding Nemo´s kenneliin Tampereella. Pentulaatikossa tuhisee nyt 5 poikaa ja yksi tyttö :)

IMG_3240

Roppa ja Lilli kasvattalevat vielä masujaan hetken, molemmat ovat jo melkoisia käpylehmiä :) Täältä löytyy Lilli. Ja täältä Roppa söpöine vatsoineen.

MUSH-blogistamme voit käydä lukemassa pohdintaamme koiran vastustuskyvystä. Tuo on aihe jota olen paljolti pohtinut vuosien saatossa.

Kassu on kotiutunut vallan mainiosti omaan kotiinsa, ja olemme iloksemme saaneet kuulla hänen kuulumisiaan säännöllisesti, suunnittelemmekin jo ensimmäistä pentunäyttelyreissua Kassun kanssa :) Pentunäyttelystä puheen ollen, Ukon ja Ennin tytär Erin (Scotstyles Mindy Super) oli tänään Helsingin pentunäyttelyssä ROP KP:n kera  :) Onnea Erin! ♥

Alkuviikosta kävimme katsomassa tällaisia:

972858_10203653099913052_1016813734_n

Oikeanpuolimmainen lienee meidän valinta :) Uusin tulokas on tulossa Tampereelle sopivasti Vapuksi, Jade muuttaa sijoitukseen Sannalle ja Pekalle, mutta tulee varmasti vilahtelemaan jatkossa meidänkin kuulumisissa!

 

2 thoughts on “Tilly 5v.

 • huhtikuu 12, 2014 at 4:47 pm
  Permalink

  Tillylle myöhästyneet onnittelut! Ei uskoisi, että jo 5-vuotias neito :) En muistanutkaan, että meidän pentujen syntymäpäivä osui näin lähelle teidän/Ainon pentuja ;) Teillä on jokseenkin tapahtumarikas kevät..! Suloinen pikku-Jade <3

  Reply
 • huhtikuu 15, 2014 at 1:28 pm
  Permalink

  Onnea Tilly, sinä pörröinen ihanuus. Uskomatonta , että olet jo 5v. Mihin aika katoaa käsistä.
  Teillehän on tulossa oikea suurkennel kohta. Noita ihanuuksia löytyy näköjään vaikka kuinka. Kassu ihan yliveto ja nyt tämä Jade.
  On se hyvä etten asu missään isommassa lukaalissa, sillä noita varmaan riittäisi sitten meilläkin. Huonosta kokemuksesta huolimatta. Vieläkin välillä sydäntä särkee.
  Siksi seuraankin ilolla näitä tarinoita ja katselen noita ihanuuksia.

  Terkkuja Tillylle ja muillekin täältä Essilästä. Ja oikeen mukavaa ja kivaa pääsiäistä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *