Pentu-uutisia ja ulkomaanmatkoja

Jippii! Roturisteytysprojekti kromfohrländer + parsonrussellinterrieri on edennyt siihen pisteeseen, että kromfohrländer Roppa on ultrattu tiineeksi! Masussa näkyi 6-7 pientä länderin alkua ja meidän Kleni on siis isä! Todella hieno homma! Pikku-ländereitä odotettavissa siis pääsiäisen tienoilla Raasillan kenneliin Espoossa.

Myös parsonrussellinterrieri Ansku kävi ultrassa ja niin ikään tiine on Anskukin! Ultrassa näkyi nelisen pientä parsonin alkua! Iskänä näille pennuille jälleen meidän Kleni. Tämän jälkeen Kleni ei ole enää käytössä jalostukseen, vaan laittaa lapun luukulle ja seurailee mielenkiinnolla jälkikasvuaan :)

Anskun ja Klenin pennut syntyvät Finding Nemo´s kenneliin Tampereella.

Pikkuinen Lilli kävi myös ultrassa, ja näin ollen pentuja on tulossa myös Lillille ja meidän Ukolle :) Ultrassa näkyi ainakin 4 pikku-parsonia!

Pääsiäisylläreitä siis tulossa myös Kamunkorven kenneliin Ylöjärvellä

Ensi kesälle meillä on suunnitteilla ulkomaanmatkaa, sillä Aino on lunastanut paikan 2014 European Open -kilpailuun Unkarissa!

Ville Pirisjoki, Aino (Finland)
(valokuva: Jukka Pätynen)

European Open on kaikille koirakoille avoin agilitykilpailu joka järjestetään joka vuosi. Tänä vuonna kyseinen tapahtuma järjestetään Unkarissa heinäkuun lopulla. Suomen Agilityliitto nimesi viime viikolla European Openiin lähetettävän joukkueen. Joukkue koostuu kymmenestä mini- ja kymmenestä medikoirakosta sekä kahdestatoista maksikoirakosta. Viime vuoden maajoukkuekarsintojen viisi parasta koirakkoa jokaisesta kokoluokasta saivat paikan joukkueesta. Näiden lisäksi lopuille joukkuepaikoille nimettiin koirakoita EO2014 -rankingin mukaisessa paremmuusjärjestyksessä.

Ja sitten tapaus Kassu :) Kassu asustelee meillä vielä pari päivää, sillä kävin poistattamassa siltä pari ylimääräistä kulmahammasta. Maitokulmurit olivat kovin kovin tiukassa ja uusia pukkasi tulemaan jo kovaa kyytiä. Kassun tuleva mamma on käynyt Kassua täällä katsomassa ja tänään Kassu pääsi tutustumaan uusiin tiluksiinsa etukäteen :) Ja Kassuhan viihtyi! Kiva kiva!

Kassu on päivitellyt kovasti kuulumisiaan tuonne MUSH-blogimme puolelle, sieltä löytyy myös tuoreita kuvia Kassusta ja muista koiristamme!

22.2.2014 järjestimme Klaino-tapaamisen Ylöjärvellä, tapaamiseen oli kutsuttu Klenin, Ainon ja Ukon jälkeläisiä omistajineen. Paikalla oli runsaslukuinen joukko iloisia ja innokkaita koiriemme sukulaisia! Tästä tarinaa ja kuvia seuraavassa postauksessa!

Ps. Jos ette oli vielä käyneet tutustumassa Klainon Facebook-sivustoon, niin sinne pääsee tuolta sivun oikeasta laidasta klikkaamalla, tervemenoa tutustumaan ja tykkämmään jos tykkäätte! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *