Streetrunner´s Kashmir ”Kassu”

Ensin oli suunnitteilla shoppailureissu ilman koiria. Mikä tietysti periaatteessa osittain toteutuikin, ainakin lähtöpäässä. Olimme siskoni kanssa varanneet ystävänpäiväksi lennot Tanskaan, muita suunnitelmia meillä ei ollutkaan, kuin että otetaan rennosti, shoppaillaan ja syödään hyvin.

Täysin en koirahommia voinut mielestäni sivuuttaa, sillä asuihan Kööpenhaminassa Klenin morsian Debbie ja Debbien ja Klenin tytär Josie. Ja mikä parasta, samassa taloudessa asusteli vielä Josien tytär Katie ja poika Kashmir. Olin seuraillut mielenkiinnolla näiden Klenin ja Debbien lastenlasten elämää kasvattikodissaan ja päivä päivältä ihastuin enemmän ja enemmän Kashmiriin…

Otinpa sitten asian puheeksi sopivassa paikassa, sopivaan aikaan ja pian oli Kashmirillekin varattu lentolippu Suomeen ;) Kashmir, nykyiseltä nimeltään Kassu, löysi oman kodin tästä meidän läheltä parson- ja russelityttösten kaverina ja hevostilan hiirivahtina. Kassu menee siis sijoitukseen. Kassun toimme Suomeen yhteistyössä kennel Kamunkorven, Ulvomäen, Scotstyles ja Parsonianin kanssa.

Kassu on luonteeltaan varsin mukava pikkuherra. Se on juuri sellainen, kuin parsonin kuuluukin olla: Rohkea ja ystävällinen. Iloinen ja eloisa, mutta osaa ottaa rennosti. Kassu ei stressaillut lentomatkoista, bussikyydeistä, vieraista ihmisistä, koirista, eikä mistään muustakaan. Susanne, Kassun kasvattaja on sosiaalistanut pentua hienosti jo Tanskan päässä, ja me jatkamme täällä Suomessa, sillä Kassu asustelee meillä vajaan kuukauden ennen, kuin muuttaa omaan kotiinsa :)

Ja arvatkaa mitä! Kassu 4kk on jo sisäsiisti! :)

Ps. Meidän MUSH-blogissa on lisää juttua Kassusta, ja Kassun ruokinnasta!

Tietoja Kassun isästä löydät täältä ja Kassun äidin tiedot löydät täältä.

One thought on “Streetrunner´s Kashmir ”Kassu”

 • maaliskuu 3, 2014 at 12:19 pm
  Permalink

  Ei voi sanoo muuta kuin herrajjesta mikä hurmuri. siis oikea murskuri noiden silmiensä kanssa.
  Ja on näköjään sukuunsa tullut monella tapaa. Kyllä tästäkin pojusta tulee oiva iskä aivan ihanille pennuille sitten joskus.
  Miten ihmeessä sä onnistut aina??!!! Sullä on silmää ja kykyä kasvattaa, niin se vaan on.
  Ilmankos Onnikin on niin ihana kaikessa hömelyydessään. Ei varmaan periny isältään ihan kaikkia supergeenejä.
  Suloinen olet Kassu <3

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *