Varokaa koiria ja Ukko 1v.

Mutta ensin kuitenkin Kleni:

Kleni näytti siis tältä 5 vuorokautta leikkauksen jälkeen.

Nyt leikkauksesta on kulunut paria päivää vaille 3 viikkoa, ja tarkastuskäynti eläinlääkärillä onkin jo tiistaina 26.6. Antibiootit ja kipulääkitys ovat historiaa. Kleni on malttanut tosi hienosti lepäillä ja ottaa iisisti! Toivotaan hyviä uutisia tiistain lääkärireissulta.

Sitten Ukkoon ;) Meidän rakas Ukkomme täytti juhannusaattona 1v!
Paljon onnea Ukko-kullalle!

Valokuva: Eija Viitanen

Muuten elämä on mennyt remontoidessa, koiraharrastukset ovat jääneet hieman remontin jalkoihin. Saimme pihamme toisen portin valmiiksi ja kauan etsin porttiin koirista varoittavaa kylttiä, kunnes löysin putiikin, jossa kyltin voi suunnitella itse!

Suunnittelin mieleiseni kyltin – jota ikävä kyllä en osaa tähän linkittää? Tilausta tehdessäni törmäsin tarjoukseen jossa luvattiin bloggaajalle ilmainen kyltti! Ilmaisen kyltin ehtona on aihetta käsittelevä postaus omassa blogissa :) Harmillista etten saa suunnittelemastani kyltistä tänne kuvaa, mutta otan kuvan sitten koko portista kun kyltti kotiutuu!

Kylttejä voi siis tilata täältä: http://www.kylttimax.fi

4 thoughts on “Varokaa koiria ja Ukko 1v.

 • kesäkuu 25, 2012 at 4:50 am
  Permalink

  Voi vietävä sua Lenttu kun oot niin sulonen. Kauneinta sinussa kyllä on nuo uskomattomat silmät, joista voi lukea koko kauniin sielusi.
  Hyvin oot parantunut ja se on tosi mukavaa.
  Komee on myös tuo poikas Ukko. Täällä meillä poikasi Klonni on myös aikamoinen hurmuri. Saa ehkä liian helposti anteeksi tekemisiään sen vuoksi, että osaa näyttää niin söpöä naamaa ja olla niiiin viattoman näköinen. Ihan mahdoton hössö kyllä.
  Täytyy käydä tsekkaamassa tuo kylttijuttu. O*is ehkä kiva meidänkin aidassa joku semmonen.

  Terkkuja sinne Klenilään täältä Essilästä.

  Reply
 • kesäkuu 25, 2012 at 5:24 am
  Permalink

  Tsemppiä lääkärireissuun Klenin kanssa, onneksi ei tarvi enää lääkkeitä! Synttärionnittelut suloiselle Ukolle ♥ Kyltti kuulostaa kivalta, kuvaa odotellessa :)

  Reply
 • kesäkuu 25, 2012 at 7:53 am
  Permalink

  Onpa hienoa kuulla, että Kleni on parantunut hyvin ja malttanut olla hissukseen. Tsemppiä huomiseen tarkastukseen! Toivottavasti saatte pelkkiä hyviä uutisia.
  Ukolle myöhästyneet synttärionnittelut!

  Reply
 • kesäkuu 25, 2012 at 4:22 pm
  Permalink

  Ihanaa, että Kleni on parantunut noin hyvin! Tsempit huomisellekin!
  Ja Martilta spesiaalisynttärionnittelut Ukolle ♥ ja toki meiltä muiltakin :-)

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *