Voi Aino…

Tänään Nokialla Aino otti yhden nollavoiton agiradalla. Hyppyradalla tuli harmillinen ohjausmoka, mutta Aino kulki kuin unelma. Aino on muutenkin aika unelma, eipä silti, ei noissa muissakaan mitään vikaa ole, mutta Aino on niin… No, Aino on Aino.

Kisoissa oli tänään(kin) mukana koko remmi ja kisapäivän päätteeksi pojat -jostain selvittämättä jääneestä syystä- päättivät ottaa yhteen. Samalla, kun herrat rähinöivät, hämmensi Tilly soppaa parhaansa mukaan (osallistumatta tappeluun kuitenkaan). Mutta mitä tekikään Aino? Istui selin ja tuijotteli tätiä joka oli vieressämme ruokailemassa…

Ukko sai vähän osumaa silmäkulmaansa, mutta ei ollut millänsäkään. Klenissä ei taida olla naarmuakaan. Kotimatkalla käytiin jo sulassa sovussa lenkillä ja hetken päästä syötiin luita vierekkäin.

Herrojen välillä on kerran aikaisemminkin ollut yksi pikkutappelu ja sama kaava toistui silloinkin. Tilly hyöri hämmentämässä soppaa ja Aino istua nökötti pensaan juurella. Molemmilla kerroilla tappelut olisivat olleet vältettävissä ennakoimalla tilanteet. Typerää laittaa kahta kuumaa urosta nippuun remmeissä. No, elämä opettaa.

Aino valitsi tänään kisoista ihan itsensä näköisen lelun ja onkin viihdyttänyt meitä muita sen sulosoinnuilla pitkin iltaa.

3 thoughts on “Voi Aino…

 • kesäkuu 3, 2012 at 5:34 pm
  Permalink

  Onnea Ainolle! Kastuitteko pahasti? Eilen satoi Nokialla koko päivän, mutta ei sitä radalla huomannut ollenkaan. Onneksi ei käynyt pahemmin äijien kinassa. Huomasin kans eilen, että Nuga oli ottanut osumaa kuonoonsa ilmeisesti äidiltään, kun kisojen ajan olivat autossa samassa häkissä. Pieniä pintanaarmuja vaan ;)

  Reply
 • kesäkuu 3, 2012 at 7:44 pm
  Permalink

  Ei onneksi kastuttu pahemmin, eilen olikin kurjempi keli…

  Pientä pintanaarmua pahempaa ei tullut täälläkään, mutta pääasia on, että eivät jää kyräilemään toisiaan vaan tilanne normalisoituu heti!

  Reply
 • kesäkuu 5, 2012 at 2:48 pm
  Permalink

  No voi ihana Aino!!!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *