Uutta kotia etsii / edit / Domelle on jo löytynyt uusi hyvä koti! :)

Ukon veli (Kleni + Elva) Dome olisi uutta kotia vailla.

Uutta, harrastavaa kotia etsii kesällä vuoden täyttävä parsonuros. Koira on saanut erinomaisen peruskoulutuksen ja sen kanssa on aloitettu agilityn harrastaminen kisakentät mielessä. Kemiat perheen vanhemman uroskoiran kanssa eivät kohdanneet toivotulla tavalla ja siitä syystä uusi koti olisi nyt hakusessa. Dome on hyvähermoinen, tasapainoinen uros, jolla potentiaalia moneen lajiin. Se tulee pääsääntöisesti toimeen muiden koirien kanssa ja on tottunut monenlaiseen menoon. Dome annetaan ehdottomasti vain harrastavaan kotiin. Tiedustelut: 040 7393929/Eija tai sähköpostitse eija.viitanen@kolumbus.fi. (kasvattaja)

One thought on “Uutta kotia etsii / edit / Domelle on jo löytynyt uusi hyvä koti! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *