Voi niitä aikoja!

Viime kesänä vielä Ukon tapasi usein nukkumasta tuosta kaapista :) Se oli ottanut sen omaksi pesäkseen. Enää ei taida Ukko noille hyllyille mahtua…

Väsynyttä porukkaa meillä on tänäänkin. Viikonloppuna oli kisat sekä Janakkalassa, että Vantaalla. Kolme starttia kullakin koiralla per päivä. Ja Ukko tietysti hengessä mukana koko viikonlopun :)

Lauantain kisat olivat ensimmäiset ulkokisat tänä vuonna. Kaikille koirille noista kisoista tuli yksi nollatulos, Ainolle ja Tillille voitot, Klenille nolla kakkossijalla. Tilli oli hurja. Se kaasutteli radan läpi 5,56m/s etenemällä! Siinä tuli ihan varmasti pohjat meidän koirien etenemissä. Huh hei ja hurjaa menoa!

Sunnuntain kisat käytiin hallissa, sikäli harmi, sillä tänään olisi ollut niin kaunis ja aurinkoinen päivä kisata ulkona – toisin kuin eilen ;) Näistä kisoista Aino nappasi kaksi nollaa. Agilityradalla se piiiitkästä aikaa muisti kuinka puomi suoritetaan oikeaoppisesti myös kisoissa, Aino viettikin aikaa kontaktipinnalla ihan urakkalla ;) Mutta hyvä niin. Oikein hyvä. Hyppyrata oli hieno! Siinä ei paljon paranneltavaa enää olisi ollut, Aino päästeli melkoista kyytiä. Agiradalla Ainon sijoitus oli 9. ja hyppärillä kromforländerit menivät niin lujaa, että 5 sijaan oli tyytyminen. Kleni nappasi näistä kisoista yhden nollan ja Tillin saldo jäi melko laihaksi, yhdeltä radalta tuli tulos ja sekin on 15rv. Mutta vauhtia ja intoa riittää :)

Ukko oli oikein hieno kisaturisti, treenattiin mm näyttelyseisomista :D Eli toisin sanoen, Ukko keskittyi melko pitkälti syömiseen. Mielipuuhaansa siis :)

One thought on “Voi niitä aikoja!

 • huhtikuu 30, 2012 at 12:20 pm
  Permalink

  Ihana Ukon häntä kaapissa! Netta-mummokin tekee petinsä kaapin alahyllylle heti, jos vain ovi jää auki.

  Huh noita teidän vauhtihirmuja! Villenkin kunto pysyy ja pysyy…eiks vaan!

  Aurinkoista ja iloista Vappua!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *