Tilly 3v.

Täs ois ny sulle tämmönen ihan vaatimaton pieni…

Eiku ootas vähä.

Tiiäksää…

Emmää pysty.

Mut siis, säähän tiiät nää…

Yöööh, tää on ihan kauheeee, et sää tästä ois ees tykänny!

Oikeestikaan.

Mut hei, siis tosi paljon onnee Tilly ja kaikki sisarukset!

6 thoughts on “Tilly 3v.

 • huhtikuu 14, 2012 at 9:17 am
  Permalink

  Voi luoja…. Mää niin säälin sua sisko. Onneks mul ei oo tollast ahnetta isoveikkaa ;) Mää saan kaikki lelut pitää ihan ite. Tiiäks sä, mun kaksjalkaset kävi Ikeassa ja mamma on kova shoppaamaan ja sain pehmoleluja: vanhan mallisen rotan, prinsessarotan, emoketun ja sen poikasen. En oo viel suolistanu niitä ja rotilla on viel jalatkin jäljel ;) Mun mielest meitin pitäis kans päästä sinne ikean pehmolelu taivaaseen. Tai ainakin maistamaan niit lihapullii :D Mutta Kauhiast Onnee Systeri !!! <3 Ollaan tytöt parhaassa iässä. Terveisin: Caro. Kaksjalkasilt kans kovasti terkkuja ja Onnee !

  Reply
 • huhtikuu 14, 2012 at 9:19 am
  Permalink

  Kiitos kaikille!
  Ehdottomasti meidän täytyis päästä Ikeaan sisko-kulta! Hirveesti onnee myös sulle!! En kyl tajuu miks pidät lelut ehjinä…? Tai en tiiä, vois olla, et pitäisin ittekkin…? Ja toi iso möhkäle tossa on pikkuveli.

  Reply
 • huhtikuu 14, 2012 at 1:53 pm
  Permalink

  Niin se aika kiitää. Hurjan paljon onnea 3v 4 pv-vanhalle! Kiva sarjakuva/kuvasarja!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *