Nyt liitää Ukko!

 

Jottei elämä kävisi tylsäksi, poikkesimme tänään Lempäälässä epiksissä. Ex tempore ohjelmanumerona Ukko korkkasi kisakentät osallistuen möllisarjaan kilpailun ulkopuolella. Ja ihan alustuksena kerrottakoon, että Ukolla on takanaan treenikertoja varmasti alle 20. Se on ihan vihreä, niin kuin ikänsä puolesta kuuluu vielä ollakin :) Omasta mielestään Ukko on kuitenkin ihan Pro! Ja minä olen kyllä Ukon kanssa ihan samaa mieltä! <3

4 thoughts on “Nyt liitää Ukko!

  • huhtikuu 10, 2012 at 2:32 pm
    Permalink

    Tosi mahtavasti vedetty! Ja kiva video, kun tästä sai ihan oikeestikin käsityksen mitä siellä tapahtuu! Alkaa MELKEIN tekeen mieli mennä kokeileen ittekin…pitääkö harrastaminen aloittaa ihan nuoren koiran kanssa muutaman kuukauden ikäisenä? Ajattelin lähinnä Mimiä…

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *