Iloista ja Aurinkoista Pääsiäistä!

Vihdoinkin ne syntyivät, nimittäin Ansan ja Klenin pennut :) Ansa hoitelee nyt pohjoisessa pääsiäispalleroisiaan, kolmea tyttöä ja kahta pulleaa poikaa. Alkutaival ei mennyt ihan helpoimman kautta, mutta nyt äiti ja lapset voivat hyvin. Yksi tytöistä on vielä sitä omaa kotia vailla :)

Me käytiin eilen heittämässä päivän reissu Turkuun ja täytyy kyllä sanoa, että kateeksi kävi! Siellä on kevät. No okei, on täälläkin, mutta jos nyt näistä kuvista vähän lumen mallia katsoo niin… Turussa sitä nimittäin ei ollut nimeksikään. Nämä kuvat on siis otettu tänään. Tampereella.

Syy miksi me nyt sinne Turkuun ajeltiin ei kuitenkaan ollut tämä Tampereen lumitilanne, vaan yllätys… AGILITYKISAT! Hehhehhee. Jokainen meidän kisakoirista pyöräytti pääsiäisen kunniaksi yhden nollavoiton :) Kleni tehtaili voittonsa lisäksi toisenkin nollan.

Koirat eivät lumen paljoudesta valita, enkä toisaalta minäkään. Tarkoittaahan se kuudentoista tassun pesemiseltä säästymistä.

Ainiin, ja kannattipa muuten osallistua siihen kakku-arvontaan mistä edellisessä postauksessa oli puhetta! Me nimittäin voitettiin se kakku :) Tai Ukkohan sen voitti, mutta eipä tekisi emännällekään pahaa siirtyä virkattujen kakkujen puolelle näin kevään korvalla…

Arvokas vanha herra <3

2 thoughts on “Iloista ja Aurinkoista Pääsiäistä!

 • huhtikuu 9, 2012 at 7:51 am
  Permalink

  Kivoja kuvia!
  Täälläkin on vielä lunta ihan tarpeeksi jäljellä…ja pakkasta on taas ollut yöllä ihan kunnolla…****toivotaan että kevät tästä koittaa vielä tännekin! Turussa ei tosiaankaan ole lunta jäljellä enää nimeksikään, mutta siellä olikin noin 50cm vähemmän kuin täällä muualla. Länsirannikon kaupungit ovat yleensä vähälumisempia paikkoja…..pitäisköhän muuttaa takas sinne :)
  Eilen oli eka päivä pitkään aikaan kun jouduin minäkin pesemään tassuja; lumessa on se hyvä puoli että säästyy tassupyykiltä.

  Ja onnittelut vielä lopuksi agi-menestyksestä! :o)

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *