Ukolla kävi vieras

Ukko 9kk sai tänään vieraakseen Nugan 6kk. Tätä olikin kaivattu! Vaikka täältä kotoa löytyykin Ukolle painiseuraa, niin silti kukaan omista koirista ei suostu Ukkoa jahtaamaan. Viimeinkin Ukko sai olla takaa-ajettavan roolissa :D

Kaveri osasi huudella aidalta ihan yhtä hienosti kuin Ukkokin!

Välillä täytyy ottaa vähän huikkaa…

Jännä juttu, vaikka Ukko muhkean turkkinsa kanssa näyttää melkoiselta jättiläiseltä Nugaan verrattuna ja olimme sentään Ukon reviirillä, niin silti roolit taisivat mennä niin, että Nuga sai sanella pelisäännöt ;)

Nyt on Ukolta mehut pois…

Kiitos käynnistä Nuga!

 

4 thoughts on “Ukolla kävi vieras

 • maaliskuu 11, 2012 at 6:56 pm
  Permalink

  Vauhdikkaita kuvia!
  Selvästi näkee, että pojilla on ollut hurjan hauskaa!! Mitä olen lukenut näitä juttuja teidän lauman touhuista, niin kaikesta päätellen Ukolla vaikuttaa olevan aikas ihana luonne…enkä nyt tarkoita ettei teidän muilla koirilla olisi ;o)
  Ukko kuulostaa hyvin paljon samantyyppiseltä kuin meidän Mimi; sosiaalinen kaikkien kaveri, ja todella hyvä lukemaan muita koiria. Mimi toimii laumassa varsinaisena hyvän tahdon lähettiläänä; se ei koskaan lähde mihinkään rähinöintiin mukaan vaan päinvastoin, saa olemuksellaan ja kätöksellään muutkin lopettamaan nokkapokkansa, jos sellaista ilmenee.

  Meidän laumamme saa nyt sitten sen paljon puhutun kolmannen vahvistuksensa! Kahden viikon kuluttua meille muuttaa Green Perry´s Queen of Hearts, kutsumanimeltään Maisa. Kertakaikkiaan ihastuttava tytteli! Mimi tulee nyt sitten saamaan sen kaipaamansa kaverin jahtaamaan itseään ;o) Odotetaan jo aikas innolla uutta kaveria…Kohta voin sitten todeta kokemuksen ”syvällä rintaäänellä” että menee se kolmas siinä missä kaksikin ;o)

  Reply
 • maaliskuu 11, 2012 at 8:25 pm
  Permalink

  Ukko näyttää niin aikuiselta! Onneks vaan näyttää :D Ihania kuvia.

  Reply
 • maaliskuu 12, 2012 at 5:07 pm
  Permalink

  Ukko on ihana :) Iso vauva.
  Välillä meinaa ihan unohtaa, että se on ihan pentu vielä, kun ulkonäkö pettää, mutta touhut kyllä paljastavat asioiden oikean laidan… ;)

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *