Uusi ulkoasu on valmis ?


Nyt ei ole enää tekosyitä olla päivittämättä blogia, sillä uusi ulkoasu on pientä hiomista vaille valmis! ISO kiitos Marikalle kaikesta työstä ja kärsivällisyydestä! :)

Ukko on kasvaa mötkähtänyt meidän lauman suurimmaksi koiraksi, mutta vain ulkoiselta olemukseltaan ;) Paitsi että siitä on tullut Tillin paras kaveri, se on saanut myös Klenin leikkimään kanssaan! Tästä olemme suunnattoman iloisia ja ihmeissämme. Klenihän leikitti aikoinaan Ainoa, mutta Tillin tultua taloon Kleni ei oikeastaan leikkinyt enää kenenkään kanssa. Ukko osaa olla sitten fiksu!

Kotirintamalla ei sitten tällä erää ihmeitä, mitä nyt Ukko on vähän askarrellut 1600-luvun kirjallisuuden parissa.

Viime viikonloppuna oli agilitykisat, joista ei kyllä mainittavaa menestystä meidän laumalle tullut. Tilli meni hyvää kyytiä ja viimeisellä radalla sai harmittavan vitosen ollen about 8 sekuntia voittajaa nopeampi :D Tässä taannoin Ville kävi minien hallitsevan maailmanmestarin opissa ja Tilli sai kouluttajalta lempinimen ”nopea leijona” johtuen kenties siitä, että kroppa oli nypitty etuosaa ja päätä lukuunottamatta :)

Leijona lepuuttaa kisojen jälkeen takkatulen ääressä.

2 thoughts on “Uusi ulkoasu on valmis ?

 • maaliskuu 10, 2012 at 10:50 am
  Permalink

  Ihanaa samaa untuvaisen kaunista sivua kuin on kotisikin. Ihan Tiinuskan näköistä.

  Yhtä asiaa saanko pyytää??? Teksti on vaalealla taustalla niin vaaleaa, että tämmösen huonompisilmäsen on hankalampaa lukea. Mulla pettää nyt siis muukin kuin ulkonäkö, silmät ei vanhetessaan näköjään paranekaan likinäkösellä vaan plätsähtää huonommiksi. jos ihan hippasen tummempana fontti ja inanverran ehkä isompana, olis nautinnollisempaa lukea.
  Oisin ilonen tästä.

  Eiks tunnukin elähdyttävältä kun uudistaa jotain. Vaihdoin blogspotiin meidän sivun, kun videoiden ja kuvienkin liittäminen oli vanhassa niin vaikeeta. Nyt tulee päivitettyäkin kun se on kivempaa tehdä.

  Rapsutuksia niille ihanuuksille siellä kotona. sulla on ihan mahtavat karvamuksut. heidän katsomisestaan on iloa muillekin.

  Reply
 • maaliskuu 10, 2012 at 10:55 am
  Permalink

  Kiitos Maija, mä tiedän… Sorry! Mutta fonttejakin hiottiin aika huolella ja tää oli ainoa mikä läpäisi mun seulan :( Joten lupaan tekstin sijaan enemmän kuvia! I am so Sorry ;)

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *