Kennel Klainon

Tervetuloa kennel Klainon sivuille!

parsonrusseli_idaphotos_pieni11

Sivustollamme voit tutustua koiriimme sekä harrastus- ja kasvatustoimintaamme. Kotonamme asuu 4 parsonrussellinterrieriä: Kleni (s. 2004), Aino (s. 2006) sekä Klenin poika Ukko (s. 2011) ja Ainon tytär Tilly (s. 2009). Rakkautemme ja innostuksemme rotuun onkin saanut mittasuhteensa ensimmäisten parsoneidemme Klenin & Ainon myötä ja siitä on syntynyt myös kasvattajanimi Klainon.

Asumme Länsi-Tampereella Raholassa ja koiramme ovat meille ensisijaisesti rakkaita perheenjäseniä ja harrastuskavereita. Kasvatustoimintamme tulee olemaan pienimuotoista ja pennut kasvavat meillä normaalin arjen keskellä. Omat narttumme ovat steriloituja, joten kasvatustyöni pohjautuu tällä hetkellä omistamiini sijoituskoiriin.

Vapaa-aikamme kuuluu käytännössä katsoen hyvin koiramaisissa merkeissä. Omat koiramme harrastavat kaikki agilityä aviomieheni Villen kanssa. Näyttelyhommat taas ovat enemmän minun kontollani. Klenin kanssa olemme mukana Suomen Karva-Kaverit ry:n toiminnassa. Ja mikäli aikaa edellä mainituilta harrastuksilta jää, harrastamme yhdessä myös MEJÄä, eli verijälkeä.

Olen käynyt kasvattajakurssin alkuvuodesta 2014 ja saman vuoden loppupuolella suoritin kasvattajan jatkokurssin. Kasvatustyössäni tulen kiinnittämään ensisijaisesti huomiota luonteeseen, terveyteen ja oikeaan rakenteeseen. Kasvattajana olen kiinnostunut kasvattieni kuulumisista läpi niiden elämän.

Pennunostajilta odotan, että he ovat tutustuneet rotuun ja tiedostavat sen historian metsästyskoirana. Toivon myös, että koiran kasvatukseen jaksetaan paneutua huolella varsinkin pentuaikana. Pentuaikana tapahtuneet laiminlyönnit ovat vaikeampia korjata koiran ollessa aikuinen.

Kerron mielelläni lisää koiristamme, parsonrussellinterrieristä rotuna, ja pentusuunnitelmistamme,
joten ota rohkeasti yhteyttä!

Tiina Pirisjoki
Voionmaankatu 53
33300 Tampere

p. 0440950367
tiina.pirisjoki@gmail.com