Jade 10kk

IMG_0569

Meillä voi joutua kaikenmaailman hömpötyksiin, kuten esimerkiksi poseeraamaan ikivanhan nallen kanssa. Eikä sitä saa edes retuuttaa. Mutta Jade kesti sen hyvin ;)

IMG_0571

Kuten myös trimmauksen. Siistittiin neitokainen näyttelykuntoon Turun KV:ta varten :)

Jadella on hurjan hyvä turkki ja sitä on paljon. Silti se ei ole pörröistä mallia. Muutenkin olen hurjan tyytyväinen tähän neitokaiseen, sillä on hirmu kiva luonne ja kokokin on just passeli. Säkäkorkeus silmämääräisesti, ja omiin koiriin verrattuna, lienee 32-33cm paikkeilla :)

IMG_0550

Ensimmäiset juoksut ovat siis takanapäin niin Jadella, Seralla, kuin Rauhallakin. Vuodenvaihde meni kaikilla mukavasti, kukaan ei ollut raketeista moksiskaan. Pikkuinen Coco vietti vuodenvaihteen meillä ja oikein leppoisastihan se sujui. Tilly, joka toisinaan pelkää pauketta, ei välittänyt tuon taivaallista raketeista tänä(kään) vuonna.

IMG_0553

Vuosi 2015 on alkanut rauhallisesti, muutamiin agilitykisoihin oli tarkoitus ilmoittaa koiria, mutta kappas kun unohtui… Treeneissä sentään ovat päässeet käymään, niin, ja uimassa tottahan toki :)

IMG_0542

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *