Muistakaa heijastimet!

IMG_9623
Sen lisäksi, että kuulumme, niin me myös näymme pimeässä! :)

Dog It Life lähetti meille huomioliivit ja uutukaiset lyhyet fleecetaluttimet. Nämä jälkimmäiset ovat kuin herkulliset metrilakut, mittaakin niillä on vain miltei metrin verran. Eli lyhyestä taluttimesta on kysymys.

IMG_9649
Nämä lyhyet taluttimet on tarkoitettu lähinnä koulutukseen, siirtymisiin kilpailupaikalla yms. Itse mietin, että nämä ovat varsin näppärät esimerkiksi näyttelyissä, joissa ei voi väentungoksessa kulkea hihna pitkällä. Myös agilitykisoissa ovat varsin näppärät.

Myös näissä lyhyemmissä taluttimissa on heijastimet koko taluttimen matkalla! Aivan  kuten  näissä, meillä normaalikäytössä olevissa, pidemmissäkin fleecetaluttimissa :)

IMG_9642

Nuo fleecetaluttimet ovat ihan hurjan hyväntuntuisia käteen koiraa talutettaessa ja joustavuutensa ansiosta myös koiran niskalle kiitollisempia kuin joustamattomat taluttimet.

IMG_9647

Aino se jatkaa vielä agilitytaukoaan. Totaalitaukoa agilitysta on takana nyt reipas 6 viikkoa ja ainakin pari viikkoa on vielä edessä. Ainon tauon päättyessä jää luultavasti Kleni huilimaan tästä harrastuksesta.

Ainon selkäkuvat on muuten luettu kennelliitossa ja hienot olivat tulokset edelleen:
Välimuotoinen lanne-ristinikama = Normaali
Selän spondyloosi= Puhdas
Nikamien epämuotoisuus= Normaali

Mitään muuta ei ollut syytä epäilläkään, mutta halusimme varman tiedon koiran tilasta ihan sen iän ja agilityharrastuksen vuoksi. Sillä Ainohan, miltei 9-vuotiaana, kiitää agikentillä kuin nuoret tytöt konsanaan ja kuntonsa ja terveytensä puolesta saa tehdä niin myös tulevaisuudessa :)

IMG_9634

Muistakaahan ystävät näkyä ulkoillessanne syksyn pimeydessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *