Meille tulee pentu!

IMG_0279

Mutta kumpi näistä? Sitä emme vielä tiedä :)

IMG_0281

Neidot ovat kuvissa 4vk ikäisiä ja totuuden nimissä kerrottakoon, ettei tämäkään pentu muuta meille. Pikkuinen saa hyvän sijoituskodin Marikan ja Jalon perheestä. Jalo on Ainon ja Raivon poika, eli meidän Tillyn veli :)

Toinen heistä on siis Miselin Margisia.
Kumpi se sitten lienee, selviää tämän kuun lopulla :)

IMG_0238

IMG_0231

 

One thought on “Meille tulee pentu!

 • lokakuu 16, 2014 at 5:19 am
  Permalink

  IIIK !!!! Valitapa nyt tuollaisista suloisuuksista. En pystyis. Miksi oi miksi parsonin pennut on niin vastustamattomia kaikki.
  Olen kyllä niin hurahtanut tähän rotuun ettei mitään järkeä.
  Sullahan alkaa olla jo melkoinen kenneli. Ja onneksi on sijaiskodit sillä muuten tarvitsisitkin kartanon. Vaix se oiskin aika hienoo. Kartanomiljöö ja Tiina sekä koirat. Ajatteles, oma agility-kenttä, koirahoitolaa, kenneliä ja pieni myymälä koiratarvikkeita. Eikö oiskin aika hieno idea. Ville vetäisi agi-kursseja ja sinä barf-ruoka kursseja. Muotovalokuvia koirista ym ym…. Paas mietintämyssyyn. Me ainakin tultais kursseille.
  Terkkiuja sinne.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *