Terapian tarpeessa?

10272705_10204129711268038_6271005916981389332_o
Ei kuvassa oleva Jade sentään, mutta meidän agilitykoirat ehkäpä enemmänkin! :) Viikonloppuna taas kisailtiin, tällä kertaa Tampereella. Tilly oli sivussa, jonkun on hyvä olla välillä huilitauolla. Ukko osallistui kahteen kakkosluokan agi-starttiin ja kotiintuomisina oli toinen nousunolla kakkosluokasta. Enää yhtä huutaa niin saadaan Ukkokin kolmosiin :) Ukon kanssa ei olla pidetty mitään kiirettä, hiljaa hyvä tulee.

Aino hoiteli kisat suvereenisti voittamalla molemmat agi-startit joille se oli ilmoitettu. Kleni roikkui ensimmäisen lähdön hihassa, toiselta tuli nolla ja sijoitus toisena heti Ainon jälkeen :)

Meidän koirien huoltaja/hieroja on toistaiseksi pois pelistä, ulkomailla saakka. Etsiskelin uutta hierojaa tilalle, sellaista joka tekee kotikäyntejä. Mieleeni tulikin Kivimäen Niina jonka hierontapalveluihin olimme tutustuneet muutama vuosi takaperin City Dealin kautta. Niinan kanssa juteltuani hän kertoi siirtyneensä perinteisestä hieronnasta enemmänkin toisenlaiseen hoitomuotoon ja suosittelikin kokeilemaan kraniosakraaliterapiaa. Erittäin mielenkiintoista!

Eilen Niina kävi hoitamassa sekä Ainon, että Klenin. Molemmat rentoutuivat hoidon aikana ehkä hieman enemmän kuin perinteisen hieronnan aikana ja hoidon jälkeen Kleni käväisi hakemassa vain Villen villasukan tyynykseen ja simahti pedilleen! Ilmeisen rentouttava kokemus ja aineenvaihdunta näytti vilkastuvan myös, molemmilla toimi vatsa hoidon jälkeen. Seuraavaksi tätä hoitomuotoa kokeilevat Tilly ja Ukko :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *