Joulu meni

Ja siitä jatkoimmekin juhlimista hoitokoiramme Riemun 1v. synttäreillä :) Kuvassa koirat odottavat vesi kielellä maksalaatikkokakkua ;) Meidän kamera on rikki ja kuva on kännykkäkameralla pimeässä otettu, joten pahoittelut laadusta.

Riemu on viihtynyt laumassamme mainiosti ja kulkee mukana siinä missä muutkin. On se vaan ihana pieni pakkaus <3 Meillä on sulateltu jouluruokia piiitkillä pitkillä metsälenkeillä. Metsässä Riemu on se, joka erkanee laumasta kauimmaiseksi. Omat koiramme ovat melko itsenäisiä, mutta vapaana ollessaankin pysyttelevät aika lailla laumassa kanssamme, Riemulainen sen sijaan kyllä tutkiskeli maastoja omatoimisesti etäämmälläkin. Turun suunnalla on kinkkua sulateltu varsin vauhdikkaissa merkeissä! Klenin & Fridan tytär Fanny (Scotstyles Cha Cha Cha) napsi voittoja kinkunsulatusepiksissä melkoista tahtia:

Samaisissa kisoissa suli myös Klenin ja Ansan pojan, Messin (Rakkahukan Arvon Amiraali), kinkut melko rivakkaa tahtia!

Joulun alla saimme myös vastaukset Kennelliitosta Klenin lonkka- ja kyynäräkuvista. Uutiset olivatkin varsin mukavia:

Klenin lonkat A/A
Klenin kyynärät 0/0
Epäviralliset selkäkuvat: Ei selviä spondyloosi tms muutoksia

Varsin mahtavat tulokset yli yhdeksänvuotiaalle aktiivisen harrastustaustan omaavalle koiralle :) Kyllä kelpaa Klenin kipitellä kentillä edelleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *