Työvoitto!


FI AVA FI AVA-H S AVA-H Jackville Livia
(Valokuva Jukka Pätynen)

Meidän Tillystä tuli viikonloppuna Suomen Agilityvalio!
Se ei suinkaan ole työvoitto siksi, että Tilly olisi jotenkin ”huono” tai hankala, ehei, Tilly on tosi taitava, mutta hurjan nopea! Tilly on erilainen kuin muut koiramme, jotka toki ovat myös keskenään erilaisia. Tilly on kuin salama, pienikin virhe ohjaajalta, ja Tilly tekee varmasti omat ratkaisunsa. Tilly on hot lady. Treeneissä Tilly menee upeasti, mutta kisoissa se kuumuu vielä piirun verran lisää ja uskokaa pois, se on kuuma ja vaatii ohjaajalta melko paljon ;)

Tilly on tehnyt kyllä nollaratoja hyppäreillä tässä vuosien saatossa, mutta edellinen nolla agiradalta tuli 2v. ja 3kk sitten. Joten voitte uskoa, ettei riemulla ollut rajaa, kun nolla napsahti Lempäälässä viikonloppuna!

Tuloksista voitte nähdä, että Tillyn Aino-äippä tuli kisassa kakkoseksi, kaksoisvoitto siis Villelle ja koirille :) Aino teki päivän molemmista kisoista nollan, toisessa kisassa sijoitus oli 3.

Kleni on sivussa vielä doping-sääntöjen puitteissa hetken aikaa. Ukko sen sijaan starttasi kaksi kertaa medi-ykkösissä tuloksin 5 ja (muistaakseni) 10. Vitosella Ukko kiisi voittoon :D Nopeat ajat oli Ukollakin, mutta Ukko ei vielä mene kisoissa selvästikään täysillä tehoilla :)

Kisojen päätteeksi Tilly juhli valioitumistaan Tammelantorin nakkikioskilla höyrymakkaralla!

4 thoughts on “Työvoitto!

 • joulukuu 10, 2013 at 8:25 pm
  Permalink

  On Teillä vaan hurjaa agiporukkaa koko lauma täynnä. Paljon onnea Tillylle ja superohjaaja Villelle!
  Toi nakkikiska kuva on kyllä ihan yliveto. :D

  Reply
 • joulukuu 11, 2013 at 6:23 am
  Permalink

  JEEEEE TILYYYYY <3<3 Nii oot äitees tytär. Ihan superupeaa. Ja koska Tilly kuuluu pörröisten parsonien kastiin, on hän mielestäni todella vielä upeampi parempi kauniimpi taitavampi……. Ai että mä jotenkin suosin pörröisiä parsoneita. Eee….no ehkä vähäsen kun ne on niin söpöjä.

  Saa nähdä koska Villeä ruvetaan kosimaan valmennuspuolelle, kun kaikki teidän koirat on hyviä tuössa lajissa. Ootte kyl niin olleet taitajia koirienne kasvattamisessa, todella sydämellä ja sielulla sitoutuneet siihen. Ja tuloshan on sitten tässä. Voi että on hyvä mieli teidän puolesta.
  Melkein ihan itku tulee hyvästä mielestä. Upeeta toimintaa, hyvä Ville.
  Hyvä Pirisjoen karvanaperot !! Superporukka rapsoneita.
  Terkkuja Essilästä

  Reply
 • joulukuu 11, 2013 at 6:53 pm
  Permalink

  Kuva on huippu ja teidän päivä vielä huipumpi! Älyttömästi onnea, on teillä mieletön tiimi! :)

  Reply
 • joulukuu 12, 2013 at 9:58 pm
  Permalink

  Kiitos kaikille onnitteluista! :)
  Makkara oli Tillylle kyllä erityisen mieleinen ja ennen kaikkea ansaittu :D

  Maija, kyllä niissä karvanaamoissa vaan on jotain hyvin vetoavaa, olen samaa mieltä! Villellä valmennushommia jo omiin tarpeisiin taitaa ollakin, meinaan omassa seurassa ja tuolla Agi.fi:ssä :)

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *